top of page

Veilig Verlicht.

'Meer Blauw op Straat', project 'SAMEN' tegen drugs, en duurzame, efficiënte openbare verlichting.

Streven naar een veilige gemeenschap omvat meer dan alleen zichtbare aanwezigheid. 'Meer Blauw op Straat' is onze toewijding aan verhoogde veiligheid, waarbij we niet alleen politie, maar ook jeugdwerk en wijkagenten betrekken in project SAMEN, een krachtige aanpak tegen drugs.

Onze visie op veiligheid reikt verder dan alleen criminaliteitspreventie. Het vertrekt bij een aangename leefomgeving, een openbaar domein dat uitnodigt tot ontmoeten, waar mensen graag samen zijn. En waar die mekaar kennen samen zijn, daar voelt het veilig. Het herstellen en verbeteren van alle openbare verlichting is daarom niet alleen duurzaam en verlaagt aanzienlijk de energiekosten. Dit initiatief staat symbool voor onze inzet om onze gemeenschap veiliger én milieuvriendelijker te maken.

We blijven innoveren om een veilige omgeving te creëren waarin elk individu zich geborgen voelt. Dit zijn slechts enkele stappen in ons voortdurende streven naar een gemeenschap waar veiligheid en duurzaamheid hand in hand gaan

terug.png
bottom of page