top of page

Verenigen, Behouden, Bouwen!

Samen bouwen

Als burgemeester ben ik trots op de concrete veranderingen die wij met onze partij GIB hebben kunnen realiseren in onze gemeente. Onze inzet voor het samenbrengen van mensen via diverse evenementen zoals het Weekend van de verenigingen, Grobbendonk Zomert, Lentedrink en Winterlichtjes heeft ons dorp dichter bij elkaar gebracht.

 

De aankoop van de Kasteelhoeve was een belangrijke stap om ons historisch erfgoed te behouden en een waardevolle toevoeging aan ons cultureel patrimonium te maken. Het nieuwe skatepark en park 'Volle Vaart' zijn niet alleen plekken voor recreatie, maar ook ontmoetingsplaatsen waar elke generatie zich thuisvoelt.

 

De bouw van de Kindercampus 'Klim-op' in Bouwel toont dan weer onze inzet op kwaliteitsonderwijs en zorg voor de kinderen van Grobbendonk & Bouwel.

Ik ben blij om samen met mijn bijzonder enthousiaste partijgenoten en iedereen binnen onze gemeente te zien hoe ze een positieve impact hebben op het leven van onze inwoners. Wij blijven ons inzetten voor verdere vooruitgang en innovatie, in lijn met onze waarden en met het welzijn van onze gemeente als prioriteit.

terug.png
IMG_0013.JPG
bottom of page